Servicii de consultantă și implementare a GDPR

  1. Odată cu intrarea în vigoare la 25 mai.2018 a Regulamentului General privind Protecția Datelor cu caracter Personal tot mai mare atenție este acordată protecției datelor cu caracter personal. Măsurile coercitive cît și reputația profesională constituie un argument puternic pentru care conformitatea prelucrărilor de date personale la nivel organizațional devine un element de neignorat pe harta managementul riscului în cadrul oricărei afaceri.

Citește mai departe


AUDIT JURIDIC

La fel precum un audit financiar va analiza rapoartele financiare ale întreprinderii,  fluxurile conturilor și datele tranzacțiilor, un audit juridic examinează politicile, procedurile, evidențele și documentele întreprinderii dvs. pentru a evalua gradul de conformitate cerințelor legale aplicabile.

În timp ce un audit financiar este conceput pentru a vă asigura că nu pierdeți banii sau că nu irosiți oportunitățile financiare, un audit legal este conceput pentru a vă asigura că:

Citește mai departe


Moldova IT Park

Moldova IT Park este principalul punct de acces la cele mai bune servicii și facilități în domeniul IT care și-a confirmat unicitatea prin structura sa virtuală cu un model de guvernanță multi-participativ.

Activitatea Park-ului sporește competitivitatea regională a sectorului IT din Moldova prin reducerea esențială a poverii fiscale prin introducerea impozitului unic în mărime de 7% din venitul din vânzări, facilitarea documentării imigraționiste a expaților, diminuarea barierelor birocratice și, desigur, prezența virtuală.

Citește mai departe