Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/slyigujo/lawyer.md/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Consultanta

Fuzionari & Reorganizari Societati

Loby & Advocacy

Drept Concurential

Data Protections

Protectia Consumatorului

MEDIERE

DOMENII DE CONSULTANTA

Serviciile juridice pe care le punem la dispozitie acopera cele mai diverse domenii de asistenta juridica:

Constituire si restructurare societate – evaluarea cerintelor legale cu privire la achizitii, fuziuni, divizari si constituirea unor noi societati; intocmirea actelor constitutive pentru toate tipurile de structuri corporatiste; servicii de asistenta la inregistrarea si obtinerea autorizatiilor si licentelor necesare; si evaluarea cerintelor legale pentru divizare, dizolvare, lichidare si faliment.

Operatiuni uzuale – oferim consultanta si servicii in toate aspectele importante ale operatiunilor de zi cu zi ale clientului, redactarea documentelor referitoare la guvernanta si proceduri corporative.

Fuziuni si Achizitii – acordam asistenta pentru structurarea tranzactiilor complexe de tipul fuziunilor si achizitiilor; acordam asistenta in timpul procedurilor de licitatie si/sau in timpul negocierilor directe; punem la dispozitie servicii juridice, inclusiv due diligence juridic, imobiliara, contacte comerciale, autorizare si licentiere, conformitatea cu legea concurentei, evaluam elementele fundamentale de punere in aplicare a tranzactiei (cerintele de constituire, acordurile privind actionariatul, reautorizare, aspecte fiscale).

Privatizare – oferim asistenta in procesele de privatizarea a companiilor nationale oferindu-le serviciile de consultanta si reprezentare investitorilor internationali si locali in ceea ce priveste pregatirea, negocierea si finalizarea procesului de privatizare.

Contracte civile si comerciale

Colaboratorii nostri detin experienta vasta in verificarea clauzelor contractuale ale diverselor contracte civile si comerciale, precum si in negocierile si furnizarea de servicii de mediere necesare in timpul procedurilor de negociere.

Oferim asistenta clientilor in domenii legate de asocieri/joint ventures  negocierea, intocmirea si revizuirea contractelor internationale, precum si elaborarea unei expertize in diverse industrii principale in ceea ce priveste toate tipurile de contracte civile/comerciale (contracte de vânzare-cumparare, de inchiriere, leasing, distributie, sponsorizare, parteneriat, asociere in participatiune, franciza, imprumut, credit, mandat, agentie, cesiune, constructie, intretinere, garantie, ipoteca, garantii suplimentare de toate tipurile, asigurari, publicitate, etc).

Rapoarte de Due Diligence juridic

Cumpararea sau vânzarea unei companii sau a unei parti a acesteia constituie o decizie de afaceri care deschide usa larg oportunitatilor, dar si a riscurilor.

Termenul „due diligence” (DD) denota „grija cuvenita” care se acorda investigarii tintei unei achizitii sau a unei oferte publice in situatia in care companii, participatii in companii, imobile sau oferte publice sunt cumparate sau vândute.

Expertizele de tip due diligence analizeaza punctele forte si punctele slabe ale companiei in cauza, precum si riscurile legate de achizitionare sau de oferta publica. Analiza si evaluarea atente ale companiei tinta devin din ce in ce mai importante, pe masura ce asimetriile informationale dintre vânzator si cumparator trebuie sa fie inlaturate, oportunitatile si riscurile legate de compania tinta trebuie sa fie evaluate in mod corect iar situatiile care impiedica incheierea tranzactiei trebuie sa fie identificate in timp util.

Consultanti

Marin Onofrei
Managing Partner

Contact

Victoria Cenusa
Senior Partner

Contact

Felicia Chifa
Partner

Contact